Nyeste innlegg

Sider: 1 [2] 3 4 ... 10
11
Ylands (Early Access) / Sv: Viktige, kjente feil
« Nyeste innlegg av Emilpoika 03. Januar 2018, 20:10 pm »
Har vært innom med Eskilla, og serveren klikka.
Han kom seg inn igjen, men jeg fikk bare feilmeldingen (se vedlegg):
12
ATC-Pjatt / Sv: ARK Survival Evolved
« Nyeste innlegg av Emilpoika 01. Januar 2018, 08:00 am »
Er det noe interesse for å starte en ARK server tro?Litt synd jeg ikke så denne posten før nå. I sommer har nemlig jeg og Amypia leitet etter en stabil server.
Men kan se ut til at Ylands blir å fylle dette tomrommet i livet vårt.

Godt nytt år, forresten!
13
Ylands (Early Access) / Sv: English speaking players
« Nyeste innlegg av Morley 31. Desember 2017, 13:36 pm »
Hi Floyd
Thank you so much for hosting this server! Availability is great and I've been playing here a lot.
Did you start a new map yesterday? The old map was rather laggy lately.
Anyways here's hoping you will continue running the server and that we'll cross paths ingame.
Regards Morley
14
Minecraft / Sv: Minecraft Pjatt
« Nyeste innlegg av Emilpoika 25. Desember 2017, 00:34 am »
God jul i år óg!
Bumping ftw!
15
Ylands (Early Access) / English speaking players
« Nyeste innlegg av Floyd-ATC 24. Desember 2017, 13:28 pm »
Hi, this server is mainly intended for norwegian speaking players but all well-behaved players are ofcourse very welcome. I will try to make the most important information available in both languages but please ask if you have any questions.

I am "Threepwood" in game and my current base can be found on the NW tip of the starter island. My handle on Steam and in the Ylands forum is "Soondead", you can look me up there as well if you like.
16
Ylands (Early Access) / Important!
« Nyeste innlegg av Floyd-ATC 24. Desember 2017, 13:24 pm »
Please do not log out while sitting or lying down, this makes the server go into a logging frenzy and potentially fills up the disk so we risk losing map data. I keep an eye out for this problem and restart the server as needed, but I'm not here 24/7.

Restarting the server can sometimes take a little while because the different components do not always start properly.
17
Ylands (Early Access) / Sv: Ylands.atc.no TEST
« Nyeste innlegg av Emilpoika 22. Desember 2017, 16:58 pm »
Med litt tid kan dette bli en verdig arvtaker for minecraft.atc.no som vel har gått ut på dato.

Hmm. Man får vel ta en titt på spillet på nyåret ;)
18
Ylands (Early Access) / Viktige, kjente feil
« Nyeste innlegg av Floyd-ATC 22. Desember 2017, 00:04 am »
Denne posten er på INGEN måte komplett, tanken er bare å holde feil (og status på disse) oppdatert etter hvert som vi oppdager dem. Det kan enten være ved egen erfaring eller basert på informasjon fra https://ylands.com/community/ og http://steamcommunity.com/app/298610/discussions/2/

Når du finner noe som mangler på lista, post et svar og så oppdaterer jeg etterhvert. Jeg skal også forsøke å oppdatere lista etterhvert som feil blir rettet. Likevel: For offisiell informasjon må du sjekke det offisielle forumet.

Generelt

Alle spillere starter med en ødelagt "barrier generator" som kan repareres og deretter plasseres ut og aktiveres. Denne er personlig, det er kun du som kan bruke den og spillet gir deg kun EN. Hvis du greier å miste den, f.eks. ved å plassere den ut men ikke aktivere den, så er den borte inntil serveren wipes.

IKKE forsøk å logge ut mens du sitter eller ligger! Dette får serveren til å gå i spinn, fylle opp disken med loggmeldinger og til slutt ikke klare å lagre kartet og alt går tapt. Jeg sjekker for dette regelmessig.

Det kan fortsatt forekomme at du blir "stuck" eller faller igjennom terrenget. Trykk enter og bruk kommandoen "/unstuck". Denne vil vise noen alternativer, f.eks. "/unstuck 1" for å respawne der du ville ha gjort om du døde.

Ved forsøk på å klatre opp eller ned stiger kan man bli teleportert til et helt annet sted i verden hvor det finnes (eller har fantes!) en stige.

Mat

Avataren din kan sulte ihjel selv om du er logget av. (Pass på å låse inn verdisaker!)

Ressurser

Trestubber er noen ganger usynlige på kloss hold og synes kun på avstand. Kollisjonsboksen er der fortsatt og kan gjøre det vanskelig å både bevege seg og plukke opp ting. Virker som en manglende LoD mesh.

Skip

Forsøk på å plassere ting ("free placing" med V) hvis du er i førsteperson (ved å trykke C) ombord på skip får fysikkmotoren til å gå berserk.

Forsøk på å legge ting løst på dekk kan noen ganger få fysikkmotoren til å gå berserk, andre ganger stabiliserer det skipet på samme måten som ankeret.

Lavtflyvende måker som kolliderer med skipet har tilsynelatende 10 ganger så stor masse som skipet og vil skyve det kraftig ut av kurs og/eller få fysikkmotoren til å gå berserk. Løses ofte greit ved å finne og drepe den aktuelle måken.

Forsøk på å plassere lykter eller lignende på en båt kan noen ganger få denne til å havne et helt annet sted enn der du hadde tenkt. Tingene har enkelte ganger dukket opp igjen ved å logge ut og inn, andre ganger kan de plukkes opp et sted i nærheten. Noen ganger har de imidlertid blitt helt borte, muligens fordi de er plassert under terrenget.

Dersom du går (eller teleporterer) langt unna båten din eller skipet ditt og kommer tilbake vil det noen ganger vises som en svart modell uten noe påbygg av noe slag. Logg ut og inn.

Dyr

Ville dyr som skal streife rundt og angripe intetanende turister slutter ofte å streife, og blir i stedet stående og kan angripes nesten uten risiko for kjøtt og skinn. (Pass på, det kan være en til i nærheten)

Kart

Kartet oppdateres tregt men fungerer ellers så lenge dui er logget inn. Dessverre går alle oppdateringer TAPT når du logger ut. Det er derfor viktig å tegne ned posisjonen til øyer du har funnet på et stykke papir ute i den virkelige verden. (Dette kan uansett være smart siden det ikke finnes noen måte å merke av hus eller andre viktige steder på kartet i spillet)

19
Ylands (Early Access) / Ylands.atc.no TEST
« Nyeste innlegg av Floyd-ATC 21. Desember 2017, 23:32 pm »
Rust-serveren var aldri noen suksess, mye fordi spillet faktisk aldri ble utviklet videre og mest fordi noe ved spillet gjorde at det tiltrakk seg en helt spesiell type antisosiale mennesker.

Ylands fra Bohemia Interactive gikk nylig i Early Access og er stappfullt av bugs, men KAN bli det nye Minecraft. I tillegg til en helt egen vri på survival-temaet så legger de helt fra starten opp til å støtte alt fra minigames og mods til private dedikerte servere. I utgangspunktet var det ikke planlagt å slippe noen dedikert server før utpå nyåret (februar 2018) men såpass mange av oss ønsket å få leke med den gamle versjonen tross at den tilfører spillet enda flere merkelige bugs.

Det er bare det at spillet er utrolig fengende til tross for alle sine åpenbare feil, og grafikken som ved første øyekast ser utrolig primitiv og gammeldags ut klarer å formidle følelsen av vær, vind, kulde og varme bedre enn det aller meste jeg har sett.

En helt annen ting er at Bohemia Interactive så langt har imponert i både sitt eget forum og på Steam. Kjapp, presis respons med en gang man rapporterer noe som ikke har vært rapportert før, og de tilpasser fremdriften basert på tilbakemeldinger til tross for at de har en plan og et tidsskjema å forholde seg til. Dette er ikke et lite drittfirma.

Jeg vil virkelig anbefale å ta en titt, og hvis du er nysgjerrig så er du velkommen til å søke opp "ylands.atc.no" inne i spillet og være med. Bare husk hva jeg har sagt: Merkelige bugs. Overalt. Regn med å miste alt du har flere ganger. Jeg har selv startet om igjen en lang rekke ganger og kommer utvilsomt til å gjøre det igjen.

Med litt tid kan dette bli en verdig arvtaker for minecraft.atc.no som vel har gått ut på dato.
20
Minecraft / Sv: Når serveren er nede så snakker vi her =)
« Nyeste innlegg av Floyd-ATC 10. November 2017, 22:24 pm »
*urk* sikringen gikk for noen dager siden og jeg glemte å starte opp serveren etterpå :-|
Sider: 1 [2] 3 4 ... 10