Ano-Tech Computers > Feil

Internettet?

(1/3) > >>

Hebelub:
Etter jeg fikk nytt internet (altibox) i dag, faller jeg ut nesten med en gang jeg kommer inn på serveren. Akkurat det samme som har skjed med Qvers47 og adrianio(han hadde nettet før og, men han fallt ikke ut før for en stund siden dette vil si det er noe som har skjed feil i det siste og ikke har vert så lenge), og kanskje noen andre som jeg ikke vet om :s. Dette skjer kun på atc og ikke andre servere så det må kunne fikses. o.O Det er noen steder jeg kan være uten å falle ut, som for eksempel ved /warp test1 (Der pleier jeg å være for å ikke falle ut, siden jeg har ikke funnet flere steder :P). Man faller som oftest ut etter å ha gjort en command, åpnet kister eller liknende.

Floyd-ATC:
Jeg er t åpen for forslag... har ikke noen som helst ide hva dette kan komme av eller hva jeg skal kunne gjøre med det.:-/

Cybersyn:
Hvis du virkelig kjeder deg kan du jo bli med i køen til altibox support

Hebelub:
Testet på mobiltelefonen pa Hyperchat. Faller ut der og. Det trodde jeg ikke siden det kun er chatten den tar hensyn til. (da faller man ut uanset hvor man står på mapet selvfølgelig)

Hebelub:
Gikk tilfeldighvis inn på atc med en annen pc (siden den forge plutselig ikke ville slå seg på og har sluttet helt å virke), da ser det ut til å funke uten at jeg faller ut (selv om pcen er dårligere). :P (det ser ut til at en av tingene må være dårlig. Enten nettet eller pcen for at det skal virke :p (selv om det ikke akkurat gir noen mening ._.))

Navigering

[0] Oversikt

[#] Neste side

Skift til full visning