Ano-Tech Computers > Minecraft

"Jeg vil bli unbannet"-søknader

(1/5) > >>

Emilpoika:
Dette er en tråd der du kan søke om å bli unbannet, og muligens få svar.
Les "Har du blitt bannet? LES DETTE!"-inlegget først.
I tillegg til dette kan du lese denne lille setningen til morder269:

--- Sitat fra: Morder269 på 01. Juni 2012, 21:45 pm ---Er hverken operator eller admin, men du har selv ansvar for din bruker og hva som blir gjort på din bruker.

--- Slutt sitat ---
Du kan også be om en forklaring på hvorfor du er bannet hvis du er usikker på årsaken, men for å unngå unødvendige mengder innlegg er det fint hvis du søker om å bli unbannet i samme slengen ;)

Det er også mulig å se dine warnings på http://minecraft.atc.no/ban.html

Kort sagt:

* Dersom operatorene gidder å lese det du har skrevet og de stemmet over saken kan det hende du blir unbannet
* Skriv en utfyllende forklaring til hvorfor du har griefet
* Hvis du sier du griefet fordi du ikke visste at det du gjorde var mot reglene, kan du fortsatt være bannet. Det er nemlig en regel å lese reglene
* Det hjelper ikke å få noen til å mase på serveren for deg, da synker oddsene for at operatørerne gidder å unbanne deg
Edit: Følg denne malen (laget av Smurfe, redigert litt av meg)

* Når du ble utestengt?
* Hvorfor tror du du ble bannet?
* Hvorfor du mener du skal bli unbannet?
* Har du lest igjennom http://goo.gl/D7pYb?I tillegg får du en sjanse til å forklare din side av saken, og spørre om detaljer rundt vedtekten. Dersom du bare skal klage, kan du like godt la være - slike poster vil ikke bli besvart, og ødelegger enhver sjanse for oppheving av utestengelsen.

-Skriv pent!

NB. Jeg går fortløpende igjennom innleggene i denne tråden og sletter gamle søknader, de søknadene som er skrevet feil, og alle off-topic-innleggene. Dette er for å gjøre det mindre forvirrende for de som skal søke om unbann.
PS. Det er operaøtren som bannet spilleren som har siste ordet når det kommer til om spilleren skal unbannes eller ikke.

largo90:
hei dette er largo90.
jeg be bannet for lenge siden og har sendt inn noen søknader om og bli unbannet pga, stykt språk brukk selv etter tilsnakk og det angrer jeg på. Jeg vil så gjerne in på atc igjen for det var så gøy der inne og jeg ber dere plizz unnban meg for alt jeg vil er og være på atc. jeg skal aldri mere gjøre noe galt det blir bare domt senere og når du/dere gjør det. Jeg har bygd mye på atc før men jeg ble banne. men etter det har ikke jeg eller vennene mine tenkt på og logge på atc. Så alt jeg ber om er og bli unbannet.


MVH / Largo90

HenrikiGjerde:
Når du ble utestengt? Aner ikke jeg har vel blit hacket siden sist jeg var på serveren i 2011
Hvorfor tror du du ble bannet? at noen hacket meg og herpet store områder
Hvorfor du mener du skal bli unbannet?jeg har vert trofast spiller og hjulpet de nye som kom på serveren
Har du lest igjennom ja

Emilpoika:

--- Sitat fra: DJdur på 20. November 2011, 10:16 am ---HenrikGjerde - Blockspam, LB proof.

--- Slutt sitat ---


--- Sitat fra: Emilpoika på 29. Januar 2012, 22:29 pm ---PS. Det er operaøtren som bannet spilleren som har siste ordet når det kommer til om spilleren skal unbannes eller ikke.

--- Slutt sitat ---

Han var sist aktiv 22. Desember 2013, 00:18, så ikke håp på et raskt svar.

Forøvrig:

--- Sitat fra: Floyd-ATC på 10. Mars 2012, 20:30 pm ---"Kontoen min ble hacket" er allerede den suverent mest vanlige bortforklaringen vi hører. For det første så er det ikke "hacking" når man bruker et så erkeidiotisk passord at hvem som helst kan gjette det, eller deler passordet sitt med halve verden for å være "kul". For det andre så er det pussig at det bare er kontoene til vanlige spillere som blir "hacket", aldri til ops eller admins som faktisk har rettigheter.

Jeg tror rett og slett ikke på det.

--- Slutt sitat ---

Emilpoika:

--- Sitat fra: HenrikiGjerde på 16. April 2014, 12:28 pm ---Det er sant jeg har faktisk ikke spilt på servern siden 2011 det kan jeg skrive under på og ps jeg lyger ikke

--- Slutt sitat ---
Tror du er registrert som forsøkt innlogget, kanskje. Tviler ikke på at du ikek har vært på siden 2011


--- Sitat fra: HenrikiGjerde på 16. April 2014, 12:28 pm ---Det kan vere broren min som hacket meg han har hjerneskade så han kan ha hacket meg og ødlagt det har skjet på servere før

--- Slutt sitat ---
Du har selv ansvaret over din egen bruker, ingen andre.


--- Sitat fra: HenrikiGjerde på 16. April 2014, 12:28 pm ---Jeg har også skjetet meg på websiden der står det Fant ingen oppføringer for spiller med navn HenrikGjerde

--- Slutt sitat ---
Det er ingen oppføringer, for den er noe utdatert. Alle bans før 2012 er f.eks. registrert at floyd har gjennomført, men det er altså DJdur som har bannet deg, slikg jeg siteerte her tidligere


--- Sitat fra: HenrikiGjerde på 16. April 2014, 12:28 pm ---Og jeg var borte den 22 desember og ikke hadde tilgang til pc

--- Slutt sitat ---
Du missforstår meg. Jeg sier at DJdur ikke har vært aktiv på forumet siden den datoen. Noe som vil si at det kan ta måneder før han kanskje ser dette og kanskje unbanner deg.

Navigering

[0] Oversikt

[#] Neste side

Skift til full visning